Besøg fra England

I ugen der er gået har jeg haft fornøjelsen af at være i disse to herlige venners selskab.

DSC03515

 

Jeg mødte Christina og Warren i en kampagne med Jews for Jesus for 2 år siden i London, sidste år kom de på besøg hos mig i Danmark og nu har de så lige været på besøg hos mig her i Jerusalem.

DSC03506DSC03514a

 

Spor af jul
Spor af jul

DSC03513

Vi fik i ugens løb besøgt både Tel Aviv og Haifa. I Tel Aviv tog vi bl.a. med til et morgenmøde med Jews for Jesus, fik set deres forskellige bygninger i byen og tog på gaden med en af medarbejderne for at dele flyers ud om Yeshua (Jesus) og for at snakke med interesserede. Det var fantastisk at få lov til at sprede ordet om Jesus til forbipasserende! Warren har en særlig evne til at dele evangeliet med folk, og det, at han er messiansk jøde, gør, at flere stopper op og undrer sig. Christina kan hebraisk, og hun fik også nogle gode samtaler med folk om den jødiske Messias, Yeshua. Fantastisk at være vidne til!

DSC03571
I Jews for Jesus t-shirts

DSC03564

 

 

 

 

 

 

 

I Haifa mødtes vi med en af Christinas israelske venner, som tog os med på rundtur i byen i bil (meget komfortabelt) og tilbragte aftenen sammen med os, hvor han introducerede os for byens musikmiljø. DSC03575

DSC03587
Bahai-templet

DSC03608

DSC03627

Live yemensk punk/funk/jazz
Live yemensk punk/funk/jazz
Arabisk live-musik
Arabisk live-musik

DSC03645

Tusind tak for besøget, Christina og Warren! 🙂

Leave a comment